Wist je dat de Hortensia staat voor gratie, schoonheid en overvloed vanwege de uitbundige hoeveelheid bloemetjes en de royale bolle vorm? Ik niet! Maar sinds ik een Hortensia kamerplant heb aangeschaft heb ik meer geleerd over de Hortensia op Hydrangeaworld.com. Deze site staat vol met tips en adviezen om de planten te onderhouden.

Niet alleen vind je daar informatie over Hortensia kamerplanten, maar ook over de tuinplant en snijbloemen. Plus een uitgebreid overzicht van alle kleuren die er verkrijgbaar zijn. Want dat zijn er veel! Dat maakt de Hortensia ook zo'n aanwinst voor in je huis. Voor elk interieur type is er wel een passende kleur en style te vinden. Ook is de Hortensia een plant die makkelijk te onderhouden is. En dat is een uitkomst voor mensen die niet zulke groene vingers hebben.

Ik heb gekozen voor een witte Hortensia als kamerplant, lekker neutraal en past goed bij de bruin/wit/grijs tinten van mijn inrichting. Ben jij al bekend met de Hortensia? Of heb je er misschien zelf al een? Als snijbloemen vind ik het ook een uitkomst, weer eens wat anders dan rozen of Lelie's. Daar deel ik binnenkort meer over op mijn Instagram!