Er is denk ik geen comfortabeler schoeisel dan de badslipper. Mocht jij dat ook vinden, dan heb ik goed nieuws: de badslipper, is hot en happening en helemaal terug in het straatbeeld.

Oké ik moet toegeven, voor sommige is het waarschijnlijk wennen om de straat op te gaan met een slipper aan je voet. Normaal gesproken draag je ze alleen als je net uit de douche stapt of voor een dagje naar het strand. Echter, bij deze trend hebben we het niet meer over de simpele badslipper; modeland levert ons dit seizoen een collectie slippers om heel blij van te worden.

Slippers die perfect gaan onder een jeans, shorts of zelfs jurkjes. De badslipper trend sluit dan ook perfect aan bij de ‘sporty look’ die nog steeds veel gedragen wordt. Zo is een jeans met een simpel shirt en een sweater om je middel geknoopt, perfect om te combineren met slippers. Naast sporty vind ik het persoonlijk ook leuk om een slipper te dragen met net wat meer fashion of chique items, om goed dat contrast neer te zetten.

Ik werd overgehaald toen ik de slippers van Tommy Hilfiger zag. Deze slipper komt in het blauw en rood en door het fijne zachte ‘badstofje’, is er geen enkele andere slipper die beter onder de noemer badslipper valt. En uiteraard het welbekende ‘Tommy’ logo. Om verliefd op te worden, toch?

Eerlijk is eerlijk, voor mij was het ook even wennen toen ik voor het eerst de deur uitstapte met deze slippers. Maar goed, uit je comfort zone stappen kan echt geen kwaad. Dat is juist waar fashion voor staat. Op de site van Nelson.nl vind je naast de Tommy slippers, ook een hele fijne collectie slippers van Calvin Klein, Bjorn Borg, Nike..Teveel om op te noemen dus als ik jou was zou ik snel een kijkje nemen!