Het zomerseizoen is nu ├ęcht officieel aangebroken. Wat een heerlijk weer. Niks is leuker om dan weer nieuwe swimwear aan te schaffen. Onlangs kwam ik op lascana.nl uit en deze site wil ik graag met jullie delen!

Op LASCANA vind je een groot aanbod van verschillende swimwear en lingerie merken. Naast swimwear en lingerie vind je er ook nog eens strandkleding en nachtkleding. Alles in 1 dus, beter kan niet. Ik vind het altijd erg fijn als ik alles op een plek kan vinden en op die manier makkelijk setjes en combinaties kan maken.

Het aanbod merken is groot! Niet alleen vind je op LASCANA je favoriete merken terug (denk aan Calvin Klein, Adidas, Triumph), ook hebben ze een eigen merk met verrassend mooie designs.

Om het jullie makkelijk te maken met oog op het warme weer voor aanstaande week: onderstaand mijn favoriete bikini's en swimwear!