Deze keer een Nederlandse post vanuit de hoofdstad van Cambodja. Ik wilde namelijk met jullie de site gavetas.nl delen. Ik haal een hoop tassen uit vintage winkeltjes en dan is het op zijn tijd leuk om een nieuwe leren tas te kopen. Als ik op zoek ga naar een tas begin ik altijd eerst bij de standaard winkels als Zara, Asos en Nelly, maar ik probeer ook altijd op nieuwe sites te kijken omdat je soms juist daar vindt waar je naar op zoek bent.

Zo heb ik deze tas gevonden op gavetas.nl. Binnen Nederland geldt gratis verzending en daarnaast krijg je 14 dagen de tijd om je tas te retourneren. De tas die ik heb gevonden is van het merk Chabo waar ik eerder nog niet van gehoord had. De handvaten van de tas zijn erg mooi en ook is het handig dat je hem zowel als shopper als schoudertas kan gebruiken. Naast deze tas zijn er ook andere tassen te vinden die perfect passen bij de laatste zomer trends. Zo verkopen ze ook het merk Old River, wat heel erg lijkt op de Herschel backpacks, alleen dan met een veel vriendelijker prijskaartje! Zeker de moeite waard om die collectie te bekijken. Ook hebben ze bucket bags, zoals deze gele van het merk Burkley.

Als je een leren tas wil gaan kopen is korting natuurlijk mooi meegenomen! Via Stylediscount kun je hier een korting van 12,5% vinden voor gavetas.nl, altijd mooi meegenomen! En misschien net dat extra zetje om de tas te kopen die je wilde hebben.Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT 
  You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'