En het is tijd voor de antwoorden! Omdat toch de meeste van mijn lezers Nederlands zijn, heb ik ervoor gekozen de vragen ook in het Nederlands te beantwoorden. Soo here we go!

Nena Verbeeck said...
Heb je een vriendje? :) Op dit moment heb ik ervoor gekozen tijd voor mezelf te nemen en mij volledig te richten op het halen van mijn Master, het bloggen een niveau omhoog te brengen en uit te zoeken wat ikzelf nu eigenlijk allemaal wil. Ook op relatie gebied, dus nee geen vaste relatie!

The Fashion Panda said...
Wat vind je het leukste aan bloggen ? Kun je een tip geven hoe je uw blog het best kunt promoten bij volgers :)
Wat ik het leukste vind aan bloggen is dat ik hier echt mijn passies in kwijt kan, namelijk fotografie en mode. Als blogger ben je altijd bezig met inspiratie opdoen en nieuwe dingen ontdekken. Dat houdt je fris. Ook heb ik het idee dat ik hierdoor heel veel uit mezelf haal. Daarnaast vind ik alle events, feestjes, het ontmoeten van leuke mensen en natuurlijk fashion week een enorme toevoeging aan mijn leven. Ik zou niet meer zonder kunnen!
Over het promoten; ik denk dat je het meeste hebt aan samenwerkingen met merken, guestposts en interactie houden met je volgers zoals comments achterlaten.

MYDIYSIGN said...
Ik vind altijd dat jij super goed gekleed bent dus daarom mijn vraag:
Waar let jij op wanneer je een outfit koopt? En waar let je op wanneer je jezelf 's morgens aankleedt? Dankjewel! Ik koop eerlijk gezegd nooit in één keer een outfit, maar altijd losse items. Wel denk ik erover na of het in ieder geval bij iets past wat ik al heb. Ook koop ik liever een maat te groot dat de kleding een beetje oversized is.Over het algemeen let ik op kleuren als ik me aankleedt in de ochtend en op wat ik die dag ga doen. Heb ik een drukke dag dan trek ik meestal een jeans aan haha!

Tessa | Raspberry & Ripped Jeans said...
Oehh super leuk! Wat zijn jouw favoriete blogs? Wat voor studie doe je? Hoe bewerk je jouw foto's? Vooral die laatste vraag wilde ik altijd al vragen haha! Ik ben benieuwd naar je antwoorden :) Liefs. Eigenlijk heb ik maar één blog dat ik vaak bezoek en dat is die van Angelica Blick. Het spreekt mij aan dat zij niet één bepaalde stijl heeft. Daar kan ik mezelf er goed in vinden! Qua studie, ik heb net mijn bachelor Gezondheidswetenschappen afgerond en begin deze week aan de Master Health Care Management. Als ik mijn foto's bewerk doe ik dat in Lightroom, vooral om de kleuren aan te passen. Vaak zet ik de kleurtint net iets meer op blauw, en licht ik foto's op. Dat vind ik persoonlijk frisser ogen. Tekst zet ik erin met photoshop! En de collages maak ik met Picasa, dat is gewoon heel makkelijk;)

Judith said...
Aaaaah leuk! Wie maakt altijd jouw outfitfoto's? En wat was je eerste outfit foto die je online plaatste? (ik ben er heel nieuwsgierig na omdat je outfit foto's nu altijd zo tof zijn!) XO Voornamlijk mijn lieve moeder! Ik ben extreem perfectionistisch als het op foto's aankomt en met haar kan ik goed samenwerken. Er komt altijd wel een resultaat uit waar ik tevreden mee ben. Mijn ouders steunen mij sowieso heel erg in alles wat ik doe en wil doen, zonder hen had ik nooit het punt bereikt waar ik nu ben. Ook heb ik een vriend die foto's maakt en ik gebruik af en toe mijn statief. Mijn camera heeft wifi dus ik kan m heel handig bedienen met mijn Iphone. Hier is mijn eerste outfit foto te vinden... Ik moet er zelf wel een beetje om lachen als ik het terugzie:P

Femke van der Meulen said...
Ik ben benieuwd naar je kamer: kun je misschien een keer een paar dingen uit je kamer laten zien?En wie is jouw grote fashionvoorbeeld? Ben benieuwd :) Een tijdje geleden heb ik voor Ilovefashionnews.nl een wardrobe report gedaan (hier) daar zie je ook een aantal foto's van mijn kamer voorbij komen! Ik heb niet echt een groot fashionvoorbeeld, ik haal inspiratie vandaan bij veel verschillende mensen. Maar Alexa Chung is wel mijn favoriet:)

Lizzy said...
Wat leuk dat we vragen mogen stellen! Ik heb wel een aantal vragen! Wat is je favoriete gerecht? Waar haal je inspiratie vandaan voor je blog? En wat is je grootste hobby? :) Mijn favoriete gerecht? Alles waar vis in zit! Kom je met zalm of gamba's aan, dan ben ik gelukkig haha. Mijn grootste hobby is fotografie, daarnaast speel ik piano en rij ik paard. Drie dingen waar ik niet zonder zou kunnen. De inspiratie vraag is verderop te lezen!;)

Marion | 24 hours of Fashion said...
Super leuke vragen zijn er al gesteld! Mijn vraag lijkt een beetje op die van mydiysign. Als ik ergens heen ga of een feestje heb sta ik vaak uren voor mijn kast om te bedenken wat ik aan moet doen. Hoe bereid jij je voor qua kleding uitkiezen als je een leuk uitje of iets dergelijks hebt? Sta jij ook vaak lang voor je kast of weet je altijd snel een leuke outfit bij elkaar te vinden? :) Als ik een feestje heb dan denk ik er (bewust of onbewust) altijd wel een paar dagen eerder over na wat ik aan zal doen. Toch verandert het ook vaak op de avond zelf:P Ik moet eerlijk zeggen dat voor feestjes ik vaak terugval op basic items en kleuren. Zwart/wit, jeans en hakken. Of ik trek één item aan zoals bijvoorbeeld een leuk jurkje.

Joyce Hoogenboom said...
Wat is je grootste wens op het gebied van bloggen? ''think big'' hihihih. Dat is denk ik toch dat ik zou kunnen leven van bloggen en de dingen die ik er dan omheen doe, zoals fotografie. Ik zie mezelf niet fulltime alleen bloggen want ik heb nog veel meer dromen, ideeën en ambities.  Mijn grootste wens is vooral dat ik mede door bloggen ik van al mijn "passies" kan leven.

Jardin de la Mode said...
Wat een mooie blog heb je ! Ik was lang niet op je blog geweest, maar hij is echt super geworden! Ik vroeg me af hoeveel tijd je stopt in het bloggen en hoe je je inspiratie voor het schrijven krijgt!? Hoeveel tijd is lastig te zeggen. Sowieso ben ik er iedere dag mee bezig, zeker wel twee uur. Er gaat vooral veel tijd zitten in emails beantwoorden! Dat is dan weer het iets minder leuke werk. Ook probeer ik steeds meer te gaan plannen, zodat je er niet iedere dag mee bezig hoeft te zijn. Inspiratie krijg ik uit veel dingen. Ook is het fijn dat je als blogger items toegestuurd krijgt waardoor je op minder inspiratieloze dagen toch wat achter de hand hebt.

Kim B said...
Waar vindt jij je inspiratie voor het bloggen en wat zijn jouw tips voor meer volgers? Inspiratie haal ik echt uit alles. Maar ik word het meest geïnspireerd als ik in de stad ben, door mensen, winkels, gebouwen, planten. Echt alles eigenlijk. Tips voor meer volgers, zoals ik eerder al zei: samenwerkingen met merken, guestpost, ineractie met je bezoekers en heel belangrijk is denk ik bij jezelf blijven.

Birte said...
Als je je hele leven nog maar in één winkel zou mogen shoppen, welke zou dat dan zijn?! Dan zou dat toch zeker wel de Zara zijn. Naar mijn mening de winkel waar je het grootste aantal verschillende kledingstijlen vindt.Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'