En: Woop! Got some new hair! I already told you yesterday that i wanted to try to go to the hairdresser, and luckily after school Toni & Guy had time to give me a fresh look. My hair was a bit too long and flat, so they cut it off, gave it some layers and give me a new colour. First the ends where a bit yellow and now it's matt blonde. It's a fresh coup for summer right? I really love this beachy hair, I think you're gonna see balayage hair a lot this summer.

NL: Ik vertelde gister al dat ik langs de kapper wilde en dat is gelukt! Toni & Guy hadden nog een plekje waar ik na school even langs kon. Toni & Guy is redelijk prijzig, maar ik loop er dan ook altijd tevreden weg. Mijn haar was echt te lang geworden en sluik, dus ze hebben er een stuk afgehaald en wat lagen gegeven. Daarnaast heeft mijn haar een balayage effect gekregen, wat het meteen een beachy look geeft. Hoe vinden jullie het geworden?
Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT 
  You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'