En: I know I told you last week that I planned to not spend any money on clothes this month. But when I saw these Dr. Martens for only 6 euros in my local thriftstore, I couldn't resist to buy them, of course. And it's my size! Earlier I already found some pairs but everytime it was a huge size so I gave them away. Luckily these fits perfectly. 

NL: Ik weet dat ik jullie afgelopen week nog verteld heb dat ik geen geld aan kleding ging uitgeven deze maand. Maar toen ik deze Dr. Martens in de kringloop zag staan voor maar 6 euro, moest ik deze natuurlijk meenemen. En het is mijn maat! Een paar keer eerder was ik al een paar tegen gekomen, maar elke keer was het een mega maat. Gelukkig passen deze perfect.

Jullie weten waarschijnlijk allemaal dat New York fashionweek in volle gang is, vanavond is de show van Tommy Hilfiger en jullie kunnen deze live meekijken! Kleding.nl heeft namelijk een live stream, waar je om 17:00 live de fashionshow kan meekijken op deze pagina. Ik ga zeker kijken! Jullie ook?

Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT 
  You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'