En: 1.5 years ago I posted this outfit. Latley I found this River Island dress back in my closet and that's why I went searching on the blog if I made an outfit post with it. I did and I still do like the outfit so I will probbly soon wear it again. Actually my plan for today was shooting a new outfit post, but since its raining cats and dogs overhere I decided to stay inside. Also better becaue I need my time to study..this week I got my last two exams and after I will publish every day again. How is your sunday?

NL: 1.5 jaar gelden heb ik deze outfit post geplaatst. De tijd gaat zo hard! Pas heb ik dit jurkje van de River Island teruggevonden in mijn kast en daarom was ik de blog door gaan zoeken om te kijken of ik er al een outfit mee gedaan had. Dat was dus deze, gelukkig vind ik het nog steeds leuk. Eigenlijk was mijn plan voor vandaag een nieuwe outfit post te maken, maar aangezien het stormt heb ik maar besloten binnen te blijven. Ook wel beter want ik heb mijn tijd hard nodig om te leren. Deze week heb ik mijn laatste twee tentamens en daarna ga ik weer iedere dag een artikel online zetten! Hoe is jullie zondag?

Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'