En:Yes finally finished my exams, so now I've got more time again to give you some updates. And weekend! Tomorrow everyone has a day off in The Netherlands so that's great. I'm gonna spend this day with relaxing probably because the rest of the weekend I have to work. You see a maxi cardigan by Follow Fashion. I love the maxi trend you see back in coats, dresses and cardigans. The fitting is great and black is alwasy good right?;) You can find the cardigan here.

NL:Eindelijk weekend en mijn tentamens achter de rug! Heerlijk. Morgen ga ik mijn dag waarschijnlijk besteden aan relaxen, eten en netflix want de rest van het weekend moet ik weer werken. Ik draag een nieuw zwarte maxi vest van Follow Fashion. Ik vind de maxi trend, die je terug ziet in jurken, jassen en vesten, erg leuk. Dit vest is dan ook een fijne aanwinst! Je kan m ook in het grijs vinden op de site;)


Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT 

You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'