En: While I was cleaning up my computer I found this outfit, and I think I never shared it with you. Next week the weather is becoming better, and than this outfit is definitely something I could wear again! Wish I could have that tan too again haha. When this photo was made, I was just back from traveling trough Asia;)

NL: De bloggers onder jullie weten vast wel hoe snel je computer vol raakt met foto's. Het was bij mij tijd om even wat op te schonen en daarbij kwam ik deze outfit tegen van vorig jaar! Volgens mij heb ik hem nooit gedeeld met jullie. Volgende week wordt het beter weer en dan is dit zeker iets wat ik weer zou dragen, ondanks dat de foto alweer een jaar oud is. En wat zou het leuk zijn als ik dat kleurtje ook zo weer kon hebben haha. Deze foto is gemaakt toen ik net terug was van mijn reis door Azie;)

Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'