En: Those who follow me on Instagram and Twitter already know: This month it's all about the Olympus Pen E-PL7. Last week I received this great little camera and the upcoming weeks I'm gonna test it and share with you all my tips and tricks. I can already say, since I've got this camera I take it everywhere I go. Besides I'm really impressed of the quality and features, It's small, light and it fits perfect to almost every outfit. Everyday I'm gonna post some photos I made with the Pen on my socials, so make sure to follow!

NL: Wie mij volgt op Twitter en Instagram weet het waarschijnlijk al. Deze maand staat in teken van de Olympus Pen E-PL7. Afgelopen week ontving ik deze kleine camera en de aankomende weken ga ik de Pen testen en met jullie mijn tips & tricks delen. Ondanks dat ik de Pen nog maar twee dagen in huis heb, kan ik jullie alvast vertellen dat ie overal mee naartoe gaat. Naast dat ik echt onder de indruk ben van de kwaliteit en de features, is de Pen ook nog eens klein, licht en staat ie bij bijna alle outfits;) Iedere dag zal ik wat foto's plaatsen op mijn socials! En als jullie nog vragen hebben of bepaalde dingen willen weten, let me know!


 Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT 

You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'