En: Although we still see a lot of dungarees like last summer, the skorts are dissapeared. Such a shame! I still do like the overlay shorts. Like this one by Zara I bought last year. Further I'm wearing a sleeveless blazer by Vicolo Northland. Do you remember I introduced this Italian brand with the striped collar dress? It's a great brand and they got some cool items. I can already tell you that the collection for upcoming winter got some great fake fur items;). Also the sleeveless blazer we're gonna see a lot this winter. What is your opinion about this trend? Let me know! Besides you can see my new shoes by Sacha. they're a bit pointy, so even tho they're flat they're still elegant enough to wear under shorts.

NL: Hoewel er nog, net als vorig jaar, veel tuinbroeken te zien zijn, is de skort praktisch verdwenen. Erg jammer want ik vind het een fijn item. Deze is van de Zara en heb ik vorig jaar gekocht, deze zomer is er niet veel vergelijkbaars maar hij is ongetwijfeld nog wel op Ebay verkrijgbaar. Verder draag ik een lange blazer van Vicolo Northland. Herinner je je nog de post waar ik dit Italiaanse merk introduceerde? Daar liet ik jullie een gestreept collar jurkje zien. Ik ben erg fan van dit merk en ik kan jullie ook alvast vertellen dat er hele leuke winter items aan gaan komen. Ook de lange blazers blijven we deze winter zien! Wat vind jij van deze trend? Ook zie je mijn nieuwe schoenen van de Sacha. Ze zijn een beetje puntig, dus ook al zijn ze plat ze zijn nog steeds elegant genoeg om onder shorts te dragen.

 Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'