En: In my report of Zalando presents 10 days downtown I already showed you my new Windsor Smith shoes. In this post you can see them better. I love the design of these shoes! On the internet I read that the size runs a bit small and since I'm in between 38/39 (mostly 38) I chose for 39. The length is ok but the width of the shoes is way too big for my small feet. I still can walk on them tho however I would only recommend this brand when you have wider feet. Further I'm wearing a top by Vanilia, blouse mango and jeans Zara.
 
NL: In mijn report van Zalando presents 10 days downtown hebben jullie deze schoenen van Windsor Smith al voorbij zien komen. In deze post zie je ze beter! Ik vind het model onwijs leuk met de vertersuiting aan de voorkant. Ook zijn ze iets stoerder met de platform heel. Op het internet las ik in reviews dat de maat kleiner valt, en omdat ik altijd tussen 38 en 39 zit ben ik voor een 39 gegaan. De lengte is oke, niet echt veel te groot, maar de breedte is wel echt te groot voor mijn voeten. Ik kan er nog steeds goed op lopen, maar iets strakker zou comfortabeler zijn geweest. Ik raad dit merk dan ook vooral aan als je iets bredere voeten hebt! Verder draag ik een top van Vanilia, blouse Mango en broek Zara.
 
Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'