En:  Finally I had time to shoot a new outfit again! Wearing a cropped top by Asos, trenchcoat Vila, shorts Lavish Alice and heels Zara. The hat I bought on a market in Vietnam. Today I'm gonna plan some posts for you because this week I will spend the days in Berlin. Meeting up with two friends I met in Asia. Soo excited! Anyone tips for Berlin? Let me know!

NL: Eindelijk weer een nieuwe outfit! Ik draag een cropped top van Asos, Trenchcoat Vila, broekje Lavish Alice en hakken van de zara. De hoed heb ik op een marktje in Vietnam gekocht. Vandaag ga ik wat posts voor jullie plannen want deze week zit ik in Berlijn. Samen met twee vriendinnetjes die ik ontmoet heb tijdens het reizen in Azie. Zoveel zin in! Hebben jullie nog tips voor Berlijn? Ik ben benieuwd:)


Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'