Vandaag kan ik jullie eindelijk vertellen over de samenwerking met Pieces! Zoals jullie waarschijnlijk weten ben ik sinds een tijdje Pieces ambassador. Een maandje geleden
ben ik naar het hoofdkantoor in Denemarken gevlogen voor een shoot samen met Frederique van Fab Le Frique. 

Tijdens deze shoot hebben wij onze favorieten op de foto laten zetten van de nieuwe fast fashion collection. Deze zal vanaf 15 februari, vandaag dus, in de winkel komen. In de winkel kun je onze favorieten met foto's vinden! Ik ben erg benieuwd wat jullie van het resultaat vinden en Ik vind het ontzettend leuk om jullie te laten zien wat voor fijne items deze collectie bevat. Binnenkort zal ik de items laten zien in verschillende outfit posts

Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'