Afgelopen dinsdag deelde ik al met jullie een sneak peek op Instagram; Sam Friday heeft een nieuwe sleepwear collectie and I love it! Mijn favorieten zijn zeker de silky burgundy dress en de charcoal sleep short. De satin look geeft de sleepwear een luxe/sexy uitstraling en het slaapt ook nog eens heerlijk. Op de foto's zien jullie de Sallie Burgundy sleepdress en de skye charcoal sleep short. (De dress draag ik in maat S en de shorts xs)

GIFT SETS


Met de aankomende feestdagen heeft Sam Friday gifts die je kunt bestellen! Deze gifts (voor hem en haar) bestaan uit leuke setjes die in een mooie kerstverpakking komen met een leuke korting. De giftset met de Sally burgundy dress komt zelfs met een heel leuk Korres setje erbij, voor een fijne prijs. Dat maakt kerstshoppen weer wat makkelijker he? Zoals je op de afbeelding hierboven kunt zien heeft Sam Friday ook hele mooie verpakkingen voor je aankopen in de winkel. 

"WIN WIN WIN"


Zoals jullie waarschijnlijk wel gelezen hebben op mijn instagram, Sam Friday opent een nieuwe winkel in Den Haag! Deze opening zal 2 december plaatsvinden (een vrijdag of course). En.. Ik mag aan 1 van jullie een giftcard t.w.v €50,- geven! Kun je deze meteen besteden in de nieuwe store. Of natuurlijk een leuke gift voor onder de kerstboom.