Ik ben weer thuis! Zoals beloofd op Instagram, zou ik jullie mijn nieuwe Valentino tas laten zien die ik heb gevonden via Nelson.nl Misschien wisten jullie het nog niet niet, maar naast een mooie collectie schoenkenmerken kun je ook tassen vinden op de Nelson site. Waaronder mijn favoriete merk Valentino.

Niet alleen biedt Nelson, Valentino aan. Ook vind je er mooie tassen van Paul's Boutique, Ecco en Clarks! Vooral de tassen van Clarks vind ik verassend mooi, je kunt de tassen hier vinden.

De Valentino tas op de foto, had ik nog net op tijd binnen om mee te nemen naar Marrakech. Het is een hele fijne tas met vakjes, ritsen en een afneembare schouderband. Daarnaast is de tas ook verkrijgbaar in een mooie donkerblauwe kleur. Ik ben benieuwd welke tas jij mooi vindt op Nelson.nl!

Verder Draag ik een leren jas van Minimum, broek van Vanilia, zonnebril van Spijkers&Spijkers en top van Esprit.Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'