In deze post liet ik jullie al zien dat Nelson.nl een hele fijne collectie tassen heeft, en deze wordt alleen maar uitgebreider! Zo kwam ik deze mooie Valentino wallet tegen, die goed bij mijn tas past. De wallet is heel handig, met meerdere vakjes en ritsjes; perfect voor mij aangezien ik altijd van alles in mijn portemonnee stop.

Onlangs zijn er ook weer veel nieuwe tassen toegevoegd op Nelson.nl Veel zomerse kleurtjes en handige modellen. Zeker de moeite om even te kijken! Ik kan je alvast verklappen dat je er waarschijnlijk hebberig van wordt;)

P.S. de creme kleurige Valentino tas is weer back in stock!

Het Nelson magazine is ook weer uit! Hierin kun je weer veel inspiratie vinden. Wij als ambassadeurs hebben onze favoriete festival looks gedeeld. Houdt ook Nelson blog online goed in de gaten!