Heel graag wil ik jullie kennis laten maken met het make-up merk SLA Paris. Niet eerder ben ik zó enthousiast geweest over een make-up merk. SLA Paris is een van de eerste make up brands dat ook echt doet wat het zegt; het is dekkend en blijft écht een hele dag mooi. Yes!

Om te beginnen; SLA Paris is een frans merk en nog niet zomaar overal te krijgen. Ja, dat betekent dat jij, nu je dit leest, waarschijnlijk een van de eerste in Nederland bent die over dit fantastische merk hoort. In Nederland zijn er welgeteld 10  verkooppunten (voornamelijk beautysalon) welke je hier kunt vinden.

In deze post ga ik jullie slechts een korte kennismaking geven met het merk. Wat je zie je op de foto? Palette, primer, lipstick, mascara, highlighter en concealer. Waarom ik zo enthousiast ben? Deze make-up blijft echt een dag goed zitten.

Je kent het waarschijnlijk wel, dat oogschaduw na een paar uur in van die lijntjes gaat zitten. Met SLA Paris gebeurt dat dus niet. In de palette zie je het eerste witte vakje; dat is geen oogschaduw, maar een primer die je als eerste aanbrengt. En je oogschaduw blijft perfect zitten. Ken je van die lipsticks waarvan gezegd wordt dat ze minstens een paar uur blijven zitten? Ik geloofde er niet meer in, maar! Deze vloeibare lipstick blijft dus echt zitten, geeft niet af, droogt niet extreem uit, is mat (!) en hoef je maar miniem bij te werken. Ik heb het zelfs uitgetest met een uitgebreide lunch. De lipstick zat erna nog steeds mooi. Ik zal het deze week in mijn instastories laten zien!

Zoals ik al vertelde, dit was slechts een korte introductie voor jullie, om alvast gehoord te hebben van dit fijne merk. Meer volgt!