Het merk Madara hebben jullie al geregeld voorbij zien komen. Nu is er een nieuwe lijn uit waar ik jullie graag van op de hoogte stel!

Ik heb de antioxidants fine line minimising fluid day cream geprobeerd, de moisture soap, de hydratation organic facial oil en de soothing deodorant. En oh wat zijn de producten weer fijn! De moisture soap is een hele frisse zeep met citroenmelisse en tijm. Deze zeep gebruik ik ook voor mijn gezicht en is daarmee heel fijn te gebruiken met de hydratation organic facial oil. Voor mij een perfecte combinatie voor het slapen gaan, 's nachts trekt de organic facial oil goed in en 's ochtends wordt je wakker met een zachte gevoede huid.

Overigens is de facial oil ook prima in de ochtend te gebruiken, de oil trekt goed in en is in combinatie met een primer een prima basis voor je make up! Echter, ik geef de voorkeur om mijn dag te beginnen met de antioxidants fine line minimising fluid day cream. Ook deze cream heeft een hele fijne voedende werking voor je huid, zeker met een iets drogere/rode huid is het perfect als basis voor je make up.

Naast dat deze nieuwe producten weer heel fijn zijn, heerlijk ruiken en mijn huid aanzienlijk verbeteren, zijn alle producten; veganistisch, zonder noten, Natural ECOCERT, glutenvrij, natuurlijk en biologisch en naar de ECOCERT-standaard. Wat wil je nog meer!Naast deze nieuwe gezichts/lichaam producten heb ik ook weer wat fijne haarproducten die ik graag met jullie deel. Ondanks dat ik het merk Moroccon Oil al best wel lang ken, heb ik het pas onlangs uitgeprobeerd. En ja, ik ben enthousiast.

De olie is ideaal voor je haarpunten. Je hebt maar een beetje nodig en het geeft meteen een natuurlijke glans. Waar ik ook heel enthousiast van ben is de beach wave mousse. Hier heb je ook maar een heel klein beetje van nodig (op vochtig haar) en deze mousse zorgt ervoor dat je meer structuur in je haar krijgt. Perfect voordat je je haar gaat krullen! Met deze mousse blijven je krullen zo twee dagen zitten. Maar, je hebt wel echt een klein beetje nodig. Gebruik je teveel wordt je haar al snel hard en van die harde krullen zit niemand op te wachten.

De combinatie die ik nu gebruik met deze producten voordat ik mijn haar ga stylen:

1 Op vochtig haar een beetje beach waves mousse aanbrengen
2 Haar föhnen
3 Olie in de puntjes
4 Daarna de thickening lotion bij de haarwortels inwrijven
5 Wanneer mijn haar helemaal droog is zet ik een slag erin (jose eber krultang).
6 En als laatste gebruik ik de lumineus hairspray om de look af te maken.

Een perfect kapsel gegarandeerd!