Ik heb weer wat nieuws ontdekt om met jullie te delen; de acai (spreek uit: assa-ie bes) producten van Holland & Barrett! Ik denk dat ik jullie niet hoef te vertellen dat acai op dit moment een behoorlijk bekend product is; een van dé superfoods (fruits) van dit moment. Je kan eigenlijk wel zeggen dat het een hype is, maar dat is ook niet zonder reden!

Sinds een tijdje gebruik ik verschillende acai producten van Holland & Barrett en ik wilde graag met jullie deze capsules delen. Super makkelijk om bij je ontbijt in te nemen en het werkt echt goed. De acai bes staat bekend als één van de grootste bronnen van antioxidanten; dit betekent versterking van het immuunsysteem en onder andere een betere spijsvertering.

Naar mijn idee zijn deze acai capsules net als vitamine D; iedereen in Nederland hoor het eigenlijk te slikken, maar doet het nog niet uit gewoonte of puur omdat men niet weet dat het product een positieve bijdrage levert aan je gezondheid.

Vind hier de Acai producten van Holland & Barrett.