Eindelijk! Ik heb 'm' gevonden. De hangbagage koffer met de grootste inhoud. Het zal jullie vast niet zijn ontgaan, de prijzen voor ruimbagage stijgen steeds verder. Retourtjes klinken soms heel aanlokkelijk, maar aan het eind komt er ineens 60 euro voor je koffer bij. Oplossing? Handbagage! En ik heb voor jullie uitgezocht welke koffer daar het állerbeste voor is.

Duifhuizen tassen en koffers, gaf mij de mogelijkheid een koffer van Samsonite uit te testen. Nu ik eigenlijk alleen nog maar trips maak met handbagage (of ik moet echt 2 weken weggaan), was voor mij de jacht geopend naar de ideale handbagage koffer. Na veel meten, wegen, passen en voelen is de állerbeste handbagagekoffer eruitgekomen: De Samsonite koffer 2-wiel X'Blade 3.0 55cm.

De koffer is lichtgewicht, heeft 3 grote vakken waarbij in het grootste vak ook nog een waterproof zakje zit. Perfect voor je toiletartikelen. Daarnaast is er ook nog een schoenenzak bijgeleverd! Een ander punt wat ik zelf erg fijn vind met oog op mijn laptop en camera; een TSA-kabelslot. Overigens zit er ook nog eens een apart vak in voor je tablet/laptop!

Wil je voor een goedkopere, grotere of juist kleinere variant? Op Duifhuizen tassen en koffers vind je een mooie collectie aan Samsonite koffers.