Naast dat schoenen er goed uit moeten zien ben ik ook altijd op zoek naar zo comfortabel mogelijk. Schoenen of boots waar je langer op kunt lopen en die het liefst ook nog lekker warm zijn. En daarvoor heb ik hét perfecte merk gevonden via Nelson.nl: Panama Jack.

Oh wat ben ik blij met deze boots! De laarzen van Panama Jack zijn namelijk helemaal gevoerd met zacht fakefur. Lekkerder dan de welbekende pantoffel schoen. En ze zien er ook nog eens een stuk beter uit! De leren laarzen van Panama Jack moeten wel eerst een beetje ingelopen worden voor ze echt lekker zitten. Naast deze zwarte versie (black is always good), vind je op Nelson.nl een ruime selectie van bruin, hoog, laag en met een hak. Allemaal stuk voor stuk even tof.

Als je toevallig in Amsterdam bent raad ik je zeker even aan in de premium store van Nelson binnen te lopen (Nieuwendijk). Dan kun je zelf ook de Panama jacks aanpassen, ik weet zeker dat je meteen verkocht zal zijn! Daarnaast zal ik begin volgende maand een look met jullie delen.