Eindelijk is het warmer weer! En ik heb meteen de voorjaarskriebels. Het voorjaar begint voor mij officieel met Pasen en Pasen gaat uiteraard gepaard met een mooi gedekte tafel en veel zoetigheid. Daar hoort Godiva chocolade bij! Ik was dan ook heel enthousiast toen ik zag dat de Albert Heijn deze mooie spring verpakkingen exclusief verkoopt. Een luxe chocolade die betaalbaar is (de eitjes heb je al voor €4,95), er mooi uitziet en ook nog eens heerlijk smaakt.

De luxe giftbox heeft een selectie van tien spring bonbons in onder andere de smaken; Coco Love, Raspberry Ganache, Apple Tatin en Lemon Drop (mijn favoriet!). Het grote gevulde ei is ook een grote verassing! Deze chocolade is gevuld met Mini Eggs van witte chocolade die weer gevuld zijn met praliné. Prachtig voorjaarsgeschenk toch?


Godiva is een wereldwijd luxe chocolademerk, met al meer dan 90 jaar ervaring en heeft een Belgische oorspring. Zoals ik al vertelde, is deze Godiva chocolade exclusief bij de Alberth Heijn te koop! Dus de volgende keer dat je je boodschappen haalt raad ik je aan even langs de chocolade afdeling te lopen..ben jij trouwens al bekend met dit luxe chocolademerk?