Gistermiddag ben ik weer aangekomen in Amsterdam van een heerlijke roadtrip door KroatiĆ« met mijn vriend. Als er iets is wat leuk is tijdens roadtrips, is het wel het vinden van de mooiste stopplekken onderweg. Dit is alleen niet altijd even makkelijk. Hoewel, was, want Breakzy heeft het voor jou easy peasy gemaakt om de beste stopplekken te vinden binnen Europa.

Nog niet eerder gehoord van Breakzy? Mooi! Want ik vertel je graag meer over deze site/app. Met Breakzy begint je vakantie of uitstapje al onderweg. Je kunt op de site of app namelijk je route invoeren en Breakzy geeft jou meteen de beste stopplekken op je geplande route. Dit kunnen spots zijn waar je lekker kunt eten, drinken, overnachten of bijvoorbeeld een spot met een mooi uitzichtpunt. Op tankstations stoppen voor een break is vanaf nu dus verleden tijd yeah!


Naast dat je de beste stopplekken kunt vinden via Breakzy, komt de site ook nog eens met een webshop. Hier vind je de leukste gadgets voor on the road.

De app is nu nog alleen te gebruiken voor Android, maar zal heel binnenkort ook voor je Iphone beschikbaar zijn. Uiteraard kun je ook gewoon je route invullen op de website. Wat erg handig is om te doen voordat je de auto instapt, zo weet je precies waar jij je breaks kunt gaan nemen.

Ook kun je in de app, tips en stopplekken toevoegen. Ik deel niet graag mijn gevonden pareltjes, maar voor deze keer maak ik een uitzondering; de beste stopplek op het eiland Vis in Kroatie.

Aerodrom Gostionica Wine House, D117 24, Plisko Polje, Island of Vis 21480 Croatia. Ja, dat is 'm, mijn gevonden stopplek. Een gezellig wijnhuis waar ze de heerlijkste wijn schenken! Dus, mocht je gaan roadtrippen door Kroatiƫ; vergeet dan niet de Breakzy app te downloaden en even een heerlijk wijntje te nemen op deze stopplek.