Als er iets is wat Dasilvian en ik altijd meenemen als we op pad gaan, is het wel muziek. Goede boxjes zijn daarbij een must. En die hebben wij gevonden in de Sony draadloze speaker SRS-XB41. Deze speaker heeft extra bass, licht effecten en een live functie!

Het is weer tijd voor kerstcadeautjes en dan is deze box toch wel echt een aanrader om op je verlanglijstje te zetten. Naast de eerder genoemde features heeft de SRS-XB41 ook een mega lange batterijlevensduur (meer dan 24u).  Dan kom je zeker je feestje wel door. Daarnaast kan hij ook nog eens tegen water (poolparty?) en heeft Sony een fiestable app waarmee je zelf het licht kan instellen en geluidseffecten kan toevoegen!

Wij gebruiken bijna alleen maar de live-functie, wat je je hierbij voor kan stellen is dat alles wat minder blikkerig en schel klinkt. Heel erg mooi. En die bass! Zelfs thuis hebben wij hem vaak aan staan. Ook leuk dat je via de app zelf het licht kan instellen, zelf zet ik de box vaak op rode of gele tinten. 

Heel gemakkelijk via bluetooth connect de SRS-XB41 met spotify en je hebt waar je maar wil goede muziek. Ook nog een leuk dingetje; de wireless party-chain. Met deze functie kan je de box tot wel 100 (!!) andere Sony SRS boxen connecten!