Van stoere boots kan je er nooit genoeg hebben! Dat betekent dat je sowieso een paar nodig hebt in zwart én wit. En ik heb de perfecte witte boots voor jullie gevonden bij Nelson Schoenen.

Deze mooie boots zijn van Steve Madden. Ze worden geleverd met zwarte veters waar het logo op staat van Steve Madden. Daarbij zitten ook deze basic veters. Ik heb ze meteen gewisseld, maar de andere veters zijn ook zeker leuk. Steve Madden is een van mijn favoriete merken die er op Nelson.nl te verkrijgen zijn. De maat zit voor mij altijd goed en de schoenen lopen ook echt lekker. Deze boots ook, 100% leer en je kan er heel de dag op lopen. Dit was ook het enige paar wat ik mee had op mijn citytrip naar Brussel.

Als je specifiek op zoek bent naar witte boots, is dit niet het enige paar wat je kan vinden op Nelson! Er staan zo nog zeven andere witte boots die ik erg leuk vindt. Deze zijn van merken als PS Poelman, Tamaris, Nelson, Calvin Klein en Timberlands. Naast de kleur wit zijn er nog ontelbaar veel zwarte boots, dus ja ook nu weer echt dé plek om even lekker online te gaan shoppen.