Het is weer zover; tijd om nieuwe swimwear aan te schaffen! De zomer in Nederland komt steeds dichterbij. Zelf ben ik ook alweer aan mijn beachbody begonnen en daar hoort natuurlijk ook een mooi badpak of bikini bij.

Voor de meeste vrouwen is swimwear shoppen niet het leukste om te doen, maar via een webshop wordt het een stuk fijner! Dan kun je gewoon op je gemakt thuis kijken wat jou het mooiste staat. Één van mijn favoriete webshops voor swimwear is LASCANA.

Deze zomer is paars de nieuwe trend en dat zie je ook in swimwear collecties terug. LASCANA heeft een mooi aanbod van zowel bikini's als badpakken waar hele mooie designs tussen zitten. Om het jullie gemakkelijk te maken heb ik alvast mijn favorieten hieronder bij elkaar gezet!

Naast de basics; zwart, wit en streepjes, is het dit jaar dus ook de kleur paars. Een kleur die ik zelf erg leuk vind in combinatie met aztec printjes.