Helaas is het weer zover; regen, wind en kou. Tijd om meer binnen te zitten en wat vaker achter netflix te kruipen. Daar hoort uiteraard ook comfy kleding bij en wat is nu fijner dan dat je loungewear er ook nog eens goed uit ziet? Bij Plutosport vind je de perfecte comfy Lacoste look.

Lacoste is waarschijnlijk niet een merk waar je zo snel aan denkt als je op zoek bent naar een nieuw loungewear setje. Ikzelf in eerste instantie ook niet, maar sinds ik de zwarte Lacoste joggingbroek heb leef ik erin. Wat ik vooral heel fijn vind is de kwaliteit; de stof is dik, de band niet te strak en de pijpen zijn mooi smal. Punten die voor mij erg belangrijk zijn. Lacoste heeft die kwaliteit kleding dat je zo in je pak naar buiten kan lopen om nog even die Ben&Jerrys bij de AH te gaan halen. Zonder het idee te hebben dat je in je pyama loopt.

Wat wil je nog meer! Om je op weg te helpen heb ik alvast mijn favorieten van Plutosport hierboven voor je verzameld. Ikzelf heb nu het zwarte pak, maar het grijze setje is ook wel erg mooi.

Draag jij weleens kleding van Lacoste?