En: Once in a while I try new beauty products and when I like it I add it to my routine. Like I also did with the Garnier micellair water and the aloe vera mask by Webecos. I'm not using this mask every day of course, but two or three days in the week. I didn't know this brand before, but it's a great and soft product. The thing that's also new is the brush! Before I was always putting on a mask with my fingers, but I can say a brush is a lot more nicer. My new routine: first I'm cleaning my fasce with Garnier water, than using every now and then the aloe vera mask and after I'm using the daycream skin perfection by L'oreal. Are you familiar with these products? 

NL: Eens in de zoveel tijd probeer ik weer nieuwe beauty producten uit. Dat deed ik een tijdje terug ook met de Garnier miccellair reinigingswater en het aloe vera masker van Webecos. Ik kende dit merk niet hiervoor, maar ik ben er erg enthousiast over! Een heel fijn zacht product en het ruikt ook nog eens lekker. Wat ik ook sinds kort gebruik is een kwast voor het aanbrengen van een masker. Hiervoor deed ik het altijd met mijn vingers, maar ik moet zeggen een kwast is toch wel veel fijner. Zeker het uitproberen waard! Ik start met het Garnier reinigingswater, daarna gebruik ik twee of drie keer in de week het aloe vera masker en als laatste de skin perfection dagcreme van L'oreal. Zijn jullie bekend met deze producten?

Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT 
  You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'