En: Hello march! Alright spring has not sprung yet, but I'm done with the wintercoats and layers of clothes, what about you? I'm wearing an Asos trenchcoat from last year and one of my favorite pair of shoes by Minimarket. I'm also happy with these pair of sunglasses by Polette, love the cat eye frame. Soon I will also show you my new pink Polette glasses in an outfit post. Enjoy your Monday!
NL: Hello march! Oke het is dan nog niet echt voorjaar, maar ik ben klaar met de winterjassen en dikke lagen kleding, jullie ook? Ik draag een trenchcoat van Asos, van afgelopen jaar en mijn Minimarket schoenen. Ook ben ik nog steeds erg blij met de Polette zonnebril! Binnenkort zal ik ook de roze zonnebril van Polette in een outfit laten zien. Fijne maandag!
Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT
 You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'