En: New in! This great leather fringe bag and copper bottle. The blue fringe bag is from the SS15 collection by Pieces. Definitely an eye catcher. And also this little bag fits perfect to the 60's/70's trend. I'm in love! The copper bottle I got from my sister. She knew from my Pinterest board I'm crushing on everything copper lately, and since I'm having kind of a hard period right now with personal and school stuff she gave me this great bottle as present. I've got such a sweet sister. I know it sounds a bit materialistic, but these items did made me happier! haha. Enjoy your sunday;)
NL: Nieuw in! Dit leuke leren fringe tasje en de koperen fles. Het blauwe fringe tasje is van de Pieces SS15 collectie . Zeker een eye catcher! En ook dit tasje past perfect bij de 60's/70s trend. De koperen fles heb ik gekregen van mijn zus. Op mijn Pinterest bord heeft zij gezien dat ik fan ben van koperen items en aangezien ik een beetje een lastige periode heb met persoonlijke dingen en school, kwam ze met dit cadeau aan. Het klinkt enigszins materialistisch, maar deze twee items maakte me een stuk blijer! haha. Fijne zondag allemaal;)


Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'