Vandaag wil ik jullie kennis laten maken met Moduleo Design Floors.  Op de website van Moduleo is een groot aanbod van vinylvloeren te vinden. Vinylvloeren die eruit zien als echte materialen zoals hout en steen. Haast niet van echt te onderscheiden, en ik kan het weten. Op de foto's zie je mijn kamer met daarin de  Castle Oak 55-152 uit de IMPRESS collectie vloer. Een onwijs mooie vloer met een grijze kleur als boventoon, maar zoals je ziet op de detail foto een bruine teint als ondertoon. Dit maakt het een vloer wat zowel met een warm interieur te combineren is als met een koele industriële inrichting. Naast de Castle Oak zijn er genoeg andere kleuren en dessins die je in deze brochure kunt terugvinden.

Wat maakt Moduleo vloeren nu zo bijzonder? Als eerste noemde ik al het dessin; scherp en weinig herhalingen, maar ook hebben de 'planken' reliëf wat de vloer laat aanvoelen als echt hout. Daarnaast zijn de vinylvloeren gemaakt van hoogwaardig materiaal: kras en slijtvast, water en slipbestendig, geluidsisolatie, vlekbestendig en voor mijn niet onbelangrijk; minime restindruk; ik kan dus gewoon met mijn naaldhakken eroverheen lopen. 
Zoals ik al aangaf zijn de vloeren waterbestendig, dat betekent dat je de Moduleo voeren ook in je badkamer kunt leggen. Deze grijze Castle Oak vloer zie ik ook zo voor me in mijn badkamer. Een vinylvloer met een hout dessin geeft en badkamer zoveel extra. Voor inspiratie en ideeën hiervoor kun je ook terecht op hun Pinterest en Facebook pagina.


Zijn jullie al bekend met dit merk? Ik ben erg benieuwd naar jullie mening en of jullie net zo enthousiast zijn als ik. Voor een volgende verbouwing/renovatie gaat mijn keuze ongetwijfeld weer uit naar een Moduleo vloer
Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'