Op mijn instagram, ook op de blog trouwens, hebben jullie al geregeld wat van mijn 'wallart' verzameling voorbij zien komen. Sinds deze week is mijn verzameling behoorlijk uitgebreid. Ik ben namelijk op de site Desenio beland. Een site waar je voor een fijne prijs erg leuke posters kunt bestellen. Compleet pinterest waardig! Naast posters kun je er ook lijsten voor posters vinden.

Ik ben erg enthousiast van de site! De kwaliteit is wel naar de prijs. De posters zijn gedrukt op iets dikker papier, niet glanzend. Naar mijn mening komen de posters dan ook het beste uit in een lijst met glas ervoor.

Omdat ik mijn enthousiasme voor merken en winkels graag deel; mag ik jullie een korting geven!
van 21 tot 24 maart shop je met 25% korting.

De 25% discount code:
- code: mixtfashion25
- Alleen kleine letters
- geldig 21-24 maart
- Geldt alleen op prints, geen handpicked posters en geen lijsten

Ik ben heel erg blij met mijn posters, ook het uitzoeken was al erg leuk om te doen. Er is namelijk ontzettend veel keuze. Was jij al bekend met Desenio?