Jullie weten waarschijnlijk al dat ik een groot fan ben van het merk Closet London, een Engels merk dat nét even een ander soort stijl kleding heeft dan hetgeen wat je in de H&M of Zara tegenkomt. Ik merk vooral het verschil in de fitting; de stoffen voelen steviger en de kleding is mooier en beter afgewerkt.

Toen ik deze jumpsuit zag was ik dan ook meteen verkocht. Zeker omdat ik ondertussen weet dat de kwaliteit goed is van dit merk, wat erg belangrijk is bij dit soort modellen. Ik moet toegeven dat dit model lastig te combineren is met schoenen, naar mijn mening staan een paar heels er het beste onder. Anders krijg je erg ingekorte benen.

Laten nou mijn Nelson hakken precies dezelfde kleur hebben! Matchen is altijd fijn haha. Maar deze jumpsuit gaat ook prima samen met een paar witte gympen.

Dit model is nu ook verkrijgbaar in een mooie kleur groen/grijs, met langere pijpen. Zeker de moeite waard om te bekijken! www.closetlondon.com
Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'