Volgens mij voelt nog niet iedereen het, maar ik zit er al helemaal in; de herfst. Ik kan niet wachten om weer dikke jassen te dragen, mooie herfstkleuren en herfstboots.

Schoenen en jassen zijn voor mij de twee leukste items als het op herfst aankomt. Zoveel variatie mogelijk. Wat deze herfst toch echt niet in je kast mag ontbreken; lakboots. Ik zeg wel deze herfst, maar eigenlijk is dit een tijdloos item. Dus na aanschaf van aan paar zwarte lak laarsjes, kun je ze ongetwijfeld de aankomende 10 jaar ook nog rocken. Mijn oog was vorige week gevallen op een paar laklaarsje van Calvin Klein, gevonden op Nelson.nl. And I'm in love!

Calvin Klein kennen jullie natuurlijk allemaal van de intimates, maar qua schoenen is het ook echt een fijn merk. Deze laarsjes bijvoorbeeld zitten zo goed. Op Nelson.nl vind je ook nog een aantal andere leuke schoenen van dit merk. Worth to check it out!

(Jurk; Lavish Alice en in sale!).