Festival seizoen is over, de zomervakanties zijn ook weer achter de rug; so what's next? Verre reizen! Adventure! Backpacken! Voor mij zijn de wintermaanden dé maanden om echt te gaan reizen. Eén van de redenen daarvoor is natuurlijk de regenseizoenen. November, december, januari, februari zijn toch wel de beste maanden om naar Azie of bijvoorbeeld Midden Amerika te vertrekken.

Bij backpacken en reizen horen goede spullen. Geen hakken en zomerjurkjes, maar goede schoenen en uiteraard; een backpack. Vandaar deel ik vandaag graag met jullie, de backpacks van Coolblue. Daar heb ik namelijk ook mijn Nomad backpack gevonden. Misschien niet de eerste webshop waar je aan denkt om je travel gear te vinden, maar er is een heel mooi aanbod + goede aanbiedingen.

Deze backpack is er een van 75L (Ik neem toch altijd best wat mee..). De maat is verstelbaar in een M, L en S. Heel handig, voor mij is de S stand perfect. Wat natuurlijk het belangrijkste is, hoe de rugzak aanvoelt. En dat is bij deze Nomad rugzak heel goed. Ook zit er nog een extra regenhoes bij. Eén van de beste features van deze backpack: er zit een ritssluiting aan de zijkant. Zo hoef je niet altijd van bovenaf te graven naar spullen, maar kan je de tas als een 'koffer' openklappen.

Voor wie zich afvraagt wat mijn reisplannen zijn, waarschijnlijk Afrika in januari! Voor vrijwilligerswerk en adventure.
Advertisement