Ongetwijfeld hebben jullie gehoord van HelloFresh! Ikzelf ben ook al heel lang bekend met HelloFresh, maar had het nog nooit uitgeprobeerd. Sinds twee maanden heb ik een abonnement en ik ben volledig verkocht.

Waarom? Nu ik HelloFresh gebruik besef ik pas hoeveel tijd je in de week kwijt bent in de supermarkt en de keuken. Ik vind lekker en gezond eten heel belangrijk, dus stopte er altijd genoeg tijd in om leuke recepten te vinden. Als je dan een lekker recept hebt gevonden begint de zoektocht in de supermarkt, er heen gaan, slepen met de boodschappen. Noem maar op, waarschijnlijk heel herkenbaar. Met HelloFresh is dit dus allemaal verleden tijd! De boodschappen worden geleverd aan je deur, op de dag en tijd dat het jou uitkomt. De recepten zijn ook nog eens lekker, origineel en gezond!

Het leuke aan je HelloFresh abonnement is dat je het ook stop kan zetten wanneer je wil, of even op pauze. Zo zijn Dasilvian en ik volgende week heel weinig thuis, dus zetten wij het even een weekje op pauze. Ideaal!

Ben jij nu ook die persoon die HelloFresh al heel vaak voorbij heeft zien komen en dacht; ach niks voor mij, of ik kook zelf net zo makkelijk. Probeer het eens uit! Met de code HELLOLAURAVT  ontvang je 35% korting op je eerste twee boxen! Deze kortingscode is geldig tot 20 mei 2019.

Eetsmakelijk!