Deze Vans mochten niet in mijn collectie ontbreken! De Vans ward Platform van Nelson Schoenen. Ik word zo blij van Vans, niet alleen omdat ze onder elke outfit goed gaan, maar ook omdat ze zo lekker zitten.

Ook krijg ik veel complimentjes over deze Vans, de sneaker geeft toch een hele andere look dan de Vans Ward low, die je al een langere tijd ziet. Overigens is de Vans Ward low ook op www.nelson.nl te verkrijgen.

Naast de Vans draag ik de Guess Leeza mini, die ik in deze post heel anders droeg. Nog steeds mijn favoriete tas van dit moment. De tas is handig en past goed bij verschillende stijlen. Je raad het al, deze is ook bij Nelson Schoenen te koop. Tassen en schoenen zijn zo belangrijk voor je look, ideaal dat ze in één webshop te vinden zijn!

Tip: de geblokte Vans slip on is nu in de sale!