Korting op eten! Wie wil dat nu niet? Zoals ik al eerder verteld heb, ben ik trouwe gebruiker van Hellofresh. Sinds ik Hellofresh gebruik heb ik zoveel meer tijd om andere dingen te doen.

Ten eerste scheelt het mij veel tijd om een lekker recept te vinden. Ik vind goed en lekker eten heel erg belangrijk. Daarnaast zijn Dasilvian en ik allebei vegetarisch, dus dan moet er ook genoeg afwisseling in het eten blijven zitten. Hellofresh neemt dit allemaal uit handen! Ten tweede was ik altijd veel tijd kwijt in de supermarkt; producten die je niet snel kan vinden, lange rijen voor de kassa.. allemaal verleden tijd. Met Hellofresh kiezen wij elke week uit wat we willen eten en deze zelf samengestelde box wordt aan de deur bezorgd.

Met ons hectische leven (Ik ben fotograaf & Dasilvian singer/songwriter) hebben we door Hellofresh nu de mogelijkheid om iedere avond iets lekkers & gezonds te eten. Makkelijk, snel, lekker en vernieuwend!

Omdat ik dit geluk uiteraard graag met jullie deel, heb ik een fijne kortingscode: 50% op je eerste box met de code FRIENDLAURA

Bon appetit!