Dad sneakers! Ondertussen alweer ruim twee jaar een trend en het lijkt erop dat deze sneaker toch echt een musthave voor in je garderobe is geworden. Waar ik ook kom, iedereen loopt wel op die chunky sneakers. Want laten we eerlijk zijn, ze lopen ook wel heel comfortabel. Mocht je nu die ene uitzondering zijn die nog geen paar heeft aangeschaft; Sacha schoenen moet je wezen!

In de Sacha store in Amsterdam zag ik deze dad sneakers staan, toevallig matchte ze perfect bij mijn outfit van die dag dus ja, dan kan je ze niet laten staan toch. De zachtroze en zachtgroene kleur zijn de kleuren die ik op dit moment veel draag. Sowieso draag ik veel groen over het algemeen en deze sneakers gaan daar perfect mee. Ze zitten ook heerlijk! Normaal gesproken draag ik maat 38 van Sacha maar ik heb deze in een 39 moeten nemen. Ze horen 'groot' te ogen, dus dan maakt een maatje groter ook niet meer uit. Binnenkort zal ik met jullie een outfit delen op Instagram!