Bij een nieuw interieur hoort uiteraard ook nieuwe kunst, posters of fotografie aan de muur. Als fotograaf heb ik veel eigen werk afgedrukt, maar ik vind het ook heerlijk om rond te struinen op Desenio en posters uit te zoeken die goed matchen met de kleuren in mijn interieur.

Zo kwam ik uit bij deze mooie poster Kahlo in Green van Desenio. Ik heb gekozen voor de grootste maat, 70x100cm. Deze is op dit moment te verkrijgen met 40% korting op Desenio! De lijst heb ik ook van Desenio; deze zijn makkelijk in gebruik en licht door het gebruik van plexi glas in plaats van echt glas.

Met alle verschillende tinten in deze poster, past het design bij veel stijlen en kleuren qua interieur. Mocht je toch wat minder van kleur houden, deze poster is ook in volledige bruin tinten te verkrijgen; Kahlo in Beige. Ook een plaatje!  

Verder heeft Desenio een enorm assortiment die iedere maand verandert. Dit houdt het leuk om de website vaker te bezoeken en posters zijn een betaalbare manier om toch een nieuwe sfeer aan je ruimte te geven - ook leuk!

Veel van de posters van Desenio worden ontworpen door een in-house design team, ook hebben ze eigen fotografen op verschillende locaties - bijvoorbeeld Mallorca, Griekenland, Parijs en de VS. Deze zijn te vinden als "Studio Collections" op de site - Desenio heeft ook posters van externe kunstenaars in het assortiment, onder de categorie "Featured artists". Hierdoor kun je echt iets unieks in huis halen - nieuw bij Desenio zijn canvas schilderijen - leuk om een luxe touch aan je interieur te geven! 

Als je niet zo goed weet hoe je verschillende posters kunt combineren kun je ook kant en klare fotowanden bestellen. Makkelijk en succes gegarandeerd!