De afgelopen tien jaar heb ik veel gereisd, voornamelijk naar tropische en zonnige gebieden. Heerlijk zo'n gezond kleurtje op je gezicht, maar uv stralen hebben helaas ook een grote impact op je huid. Daar kwam ik ongeveer twee jaar geleden achter, doordat ik ineens behoorlijk veel pigmentvlekken in mijn gezicht kreeg.

In mijn zoektocht naar een huidtherapeut die mij van mijn pigmentvlekken kon afhelpen, kwam ik bij Annelijn van Ierland terecht. Zij heeft Skin kliniek opgericht in Utrecht en is echt dé expert waar je moet zijn voor al je huid en laserbehandelingen. Ik deel graag met jullie mijn ervaring.


Ben jij op dit moment op zoek naar een huidtherapeut? Bijvoorbeeld omdat je ook last hebt van pigmentvlekken, of misschien acné of rosacea - of je wil van je fijne lijntjes af? Ik weet hoe moeilijk het is om de juiste kliniek te vinden. Er is zo'n groot aanbod dat je vaak niet weet bij wie je moet zijn. Hoe ik uiteindelijk bij Skin kliniek terecht ben gekomen, is dan ook omdat ik een prachtig resultaat zag op een model waarmee ik werkte. Een vrouw van begin 30 die ook redelijk veel op zonnige plekken komt - haar huid straalde, was glad en zag er heel mooi uit. Toen ik naar haar geheim vroeg, vertelde ze mij dat ze onder behandeling is bij Annelijn van Ierland bij Skin kliniek, en het iedereen zou aanraden. 

Nu twee jaar later is ook mijn huidconditie mega vooruit gegaan - de pigmentvlekken die behandeld zijn - zijn bijna helemaal weg. Ik zou Skin kliniek dan ook aan jullie allemaal aanraden. Of je nu een jonge huid hebt, wat ouder, donker of licht, man of vrouw: je kunt met al je vragen bij hen terecht. 

Skin kliniek is niet zomaar een kliniek. Alle behandelingen zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en wetenschappelijke kennis. Dit is dus niet zomaar een beauty kliniek die er 'ook maar' laserbehandelingen bij zijn gaan doen.  Annelijn heeft ontzettend veel kennis en bij Skin kliniek zijn ze ook heel eerlijk in wat er gedaan kan worden en de resultaten die je kunt verwachten.

Bij Skin kliniek kun je onder andere terecht voor de behandeling van acne, pigmentvlekken, rode vaatjes, ontharen, rosacea, huidveroudering, rimpels, littekens, algemene roodhuid en huidverbetering.  
Niet alleen ik ben extreem enthousiast over Annelijn en Skin kliniek, ze heeft onder haar vaste klanten heel wat bn'ers en mensen uit de mode-wereld. Stuk voor stuk met een verbluffend resultaat. 

Naast pigmentvlekken had ik ook wat rode vlekjes in mijn gezicht. Met één laserbehandeling waren deze verdwenen. Het is heel bijzonder hoe een klein vlekje in je gezicht al impact kan hebben op hoe je naar je eigen huid kijkt en hoe je je voelt daarbij. Annelijn's missie is dan ook om het beste uit de huid te halen. "Want één ding is zeker: een betere huid geeft meer zelfvertrouwen. En dat is het mooiste aan dit werk. Dit is het fundament van schoonheid. Onze missie is om iedereen zijn of haar beste huid te laten ervaren."

Ook al is het vandaag de dag genormaliseerd om snel botox te gebruiken. Dit is en blijft een tijdelijke oplossing. En lasers en peelings zijn dat niet. Wanneer je je huid onderhoudt met laserbehandelingen en peelings - blijft deze langer jong, gezond en mooi. Onder behandeling bij Skin kliniek is dan ook een échte investering in je huid en niet een tijdelijke oplossing.

Je kunt via mail of telefoon heel gemakkelijk een vrijblijvend intake gesprek inplannen, zo weet je precies hoe Skin kliniek jou kan helpen. Tijdens dit persoonlijke kennismakingsgesprek, kun je al jouw vragen stellen en zal je een eerlijk advies ontvangen over wat er mogelijk is met jouw huid. 

En mijn laatste advies, wat Skin kliniek je ook uitgebreid zal geven: smeren smeren smeren. Gebruik elke dag uv bescherming, want ook op niet zonnige dagen heeft de straling invloed op je huid. Als ik 10 jaar terug in de tijd kon gaan, had ik elke dag factor 50 op mijn gezicht gedaan! Gelukkig zijn er oplossingen, maar voorkomen is altijd beter.