Al bekend met Volero? Waarschijnlijk heb je op televisie onlangs een reclame voorbij zien komen. Volero is namelijk de vloerkleden webshop van Nederland. En niet zomaar vloerkleden. Je vindt hier onder andere dé meest zachte, fluffy, knufelbare vloerkleden die je maar kan wensen. Daarnaast ligt je bestelling binnen no time op de stoep - een super service en super kwaliteit. Ik ben fan! Mijn favoriet? Het zachte hoogpolige vloerkleed in de kleur comfy cremeDe eye catcher van mijn woonkamer is dus het zachte hoogpolig vloerkleed van Volero, in de kleur comfy creme. En comfy is het zeker. Dit is zo'n vloerkleed dat er voor zorgt dat je niet óp de bank zit, maar ervoor. Het vloerkleed is heerlijk aan je voeten en warm. Daarnaast is dit hoogpolige vloerkleed in creme, geschikt voor veel verschillende interieur stijlen. Het past perfect in een klassiek interieur - maar zal ook een eyecatcher zijn in een minimalistische of industriële inrichting. Het kleed komt in vijf verschillende maten - ik heb gekozen voor 230x330cm om optimaal van deze heerlijke fluffy stof te kunnen genieten. 

Toch liever een andere kleur? Dat kan! Op Volero vind je onder andere dit kleed in prachtig donkergroen, taupe, zwart, antraciet, terra, roze en grijs. Ik was ook helemaal weg van de zachtroze kleur en heb deze in de ronde variant erbij genomen.

Op de bank ligt de heerlijk imitatie schapenvacht - Elly creme. Betaalbaar, zacht en een item die kan zorgen voor de finishing touch in je huis. Ook is dit Volero schapenvachtje perfect om op een stoel te leggen. 

Mocht je de Volero kleden toch liever in het echt voelen en zien, dan is dat ook mogelijk. De showrooms zijn te bezoeken in Lekkerkerk (vlakbij Rotterdam) en in Amsterdam. Ik heb de kleden niet in het echt bekeken, maar online besteld - ze voldeden precies aan mijn verwachtingen qua kleur en zachtheid. 

Naast vloerkleden vind je op Volero ook andere woonartikelen, zoals stoelen, salontafels, lampen etc. Genoeg om eens rond te struinen. Maar mijn ultieme favoriet blijft het hoogpolige vloerkleed in comfy creme!