En: This week I received my first Triangl bikini! The Lilly blueberry burst. You probably know the Triangl is a big hype in America, and slowly it’s starting here in The Netherlands. I love the color blocking and the neon colors they use. Mostly I always want to try on my bikini before I buy it, but on the Triangl site you have a live chat and you can ask what you want to know. They adviced me to take an S for both top and bottom. And that size is totaly perfect for me. I always wear with H&M bikinis a size 36 top and bottom 34, so than you know that the size of Triangl bottoms run a bit smaller. The fabric is great and it feels very soft. I didn’t try the bikini in the water yet, but I will tell you my experience than. The only thing for me, the top is not so flattering. I think the Triangl bikinis look better on girls with a bigger cup size. I’m small so I feel a bit flat haha, the tops don’t have padding at all, only the fabric. So keep that in mind!

NL: Deze week ontving ik mijn eerste Triangl bikini! De Lilly blueberry burst. Jullie weten waarschijnlijk dat de Triangl bikinis een grote hype zijn in Amerika, en langzamerhand slaat dit over naar Nederland. Ik ben dan ook een fan van de colorblocking en de neon kleuren, waar Triangl bekend om staat. Met bikinis is het wel altijd fijn om ze eerst te passen, wat natuurlijk met deze bikinis niet kan. Maar op de Triangl site hebben ze een live chat en daar kan je vragen wat je wil. Ze antwoorden direct! Wat ze mij adviseerde wat een S te nemen voor de top en het broekje. Voor jullie om te vergelijken, van H&M bikinis heb ik altijd 36 voor top en 34 voor het broekje, de broekjes van Triangl vallen dus wel iets kleiner want een S is perfect voor mij. De stof is heel fijn en voelt zacht aan, ik heb m nog niet in het water geprobeerd maar dan laat ik jullie mijn ervaring nog wel weten. Het enige nadeel voor mij, de top is niet zo flatteus. Naar mijn mening staan de Triangl bikinis mooier bij meiden met een grotere cupmaat, ik ben niet zo groot dus ik voel me een beetje plat haha. De tops hebben niks van padding, alleen de stof zelf. Dus hou dat in je achterhoofd!:)


Text: Laura @ MIXT Photos: Laura @ MIXT 

You can follow MIXT on Twitter, Instagram and Bloglovin'